Jedan od najprestižnijih vrsta lifta su panoramski liftovi. Najznačajnija karakteristika koja ih razlikuje od drugih modela liftova jeste to što je jedan ili nekoliko zidova kabine napravljen od stakla.

Zbog staklenih zidova, korisnicima je pružen jedinstven prostor i vizuelno zadovoljstvo u poređenju sa zatvorenim liftovima.

Osim toga, putnici mogu videti spoljašnjost kabine lifta dok putuju. Samim tim, eliminiše se neprijatan osećaj uzrokovan od zatvorenih liftovima i zbog toga je više atraktivan za ljude koji se plaše da ih koriste.

Eksterno atraktivni panoramski liftovi pomažu putnicima ne samo da se udobno kreću između spratova, već i omogućava jedinstvno zadovoljstvo sa pogledom na spoljašni prostor, čime se povećava vožnja i ohrabruje ljude da kupuju, što je posebno važno za trgovačke centre.

Dakle, korišćenje takvih liftova sa komercijalne tačke gledišta je veoma isplatljivo rešenje koje vam omogućava povećanje profita kompanije, povećanjem nivoa prodaje kao i značajno poboljšanje statusa u očima kupaca i drugih posetilaca.

Druga karakteristika panoramskih liftova je mogućnost montiranja i spolja i unutar konstrukcije. Zbog toga ova sposobnost stvara još jednu prednost za korišćenje prostora unutar konstrukcije.

Panoramski liftovi uglavnom su najpoželjnije za poslovne centre, tržne centre, hotele, restorane, grand metroa i železničke stanice.

Kabine Pure Life

Metron serija panoramskih kabina Pure Life hvata pogled gde god da je instalirana. Kabine visoke estetike i izdržljivosti koje putnike putuju kroz svemir.

Pošaljite Upit

  Kontaktirajte nas

  Na raspolaganju smo da vam odgovorimo na sva vaša pitanja.

  Telefon

  064/115-30-31

  Email

  info@mikonik.rs

  Radno Vreme

  Pon-Pet 08:00 – 16:00