Dodajte udobnost lifta u svoj dom i uživajte u opuštenijem načinu života, dok u isto vreme povećavate vrednost svoje kuće dodirom luksuza.
Shvatamo da je svaki dom jedinstven i da je vaš dom posebno mesto za vas i vaše voljene. Vi ste ručno odabrali svaku boju, komad nameštaja i pribora kako bi napravili dom za vašu porodicu.

Zato se svi naši kućni liftovi mogu prilagoditi enterijeru vašeg doma i vašem ličnom ukusu. Oni kombinuju stil i funkcionalnost u bilo kojoj kući ili stanu, bez obzira da li tražite lakši prevoz ili jednostavno da uživate u savremenom načinu života.

Imamo širok asortiman atraktivnih kabina, boja i opcija koje vam omogućavaju da prilagodite lift po vašoj želji.

Kabine City Life

Kombinacija materijala i boja po najboljoj ceni.

Kabine Life Desire

Dijamanti Metronovih kabina. Apsolutno jedinstvene kabine koje ukrašavaju okruženje u kojem su smeštene.

Kabine Life Light

Kombinacija boje i svetlosti. Oni dozvoljavaju krajnjem korisniku da promeni estetiku svoje kabine prema raspoloženju, sezoni ili prilici dodirom dugmeta.

Kabine Life Shine

Serija Life Shine će vam promeniti mišljenje o Inox kabinama. Kabina Life Shine se odlikuje visokom estetikom i beskompromisnim kvalitetom.

Kabine Pure Life

Metron serija panoramskih kabina Pure Life hvata pogled gde god da je instalirana. Kabine visoke estetike i izdržljivosti koje putnike putuju kroz svemir.

Pošaljite Upit

  Kontaktirajte nas

  Na raspolaganju smo da vam odgovorimo na sva vaša pitanja.

  Telefon

  064/115-30-31

  Email

  info@mikonik.rs

  Radno Vreme

  Pon-Pet 08:00 – 16:00